joi, 3 septembrie 2009

A fost odata..


A fost odata demult de tot, un baietel si o fetita. Erau mici,naivi si se urau atat de mult incat nu exista data in care sa se intalneasca si sa nu se injure. Insa totul s.a schimbat de.a lungul timpului, cei doi ajungand buni prieteni.Surprinzator, s.a dovedit ca sentimentele sa fie mai puternice decat credeau, cei doi ascunzand o mare simpatie transformata in iubire dedesubtul acelei uri vadite.

Fata,se simtea intrigata de acest baiat.Nu intelegea de ce tocmai el,era singuru dintre toti,cu care nu se intelegea.Ura lui si cuvintele aruncate au ambitionat'o incredibil de tare.Si'a zis ca trebuie sa se inteleaga cu el,trebuie sa il faca macar sa o salute.Si a incercat.Luni la rand,se purta dragut cu el si incerca sa poarte o conversatie normala cu el.Fara sa vrea,ignoranta lui a inceput sa prinda radacini,si a ajuns sa se intrebe foarte des ce are el cu ea.Pana in vara,incepuse sa se inteleaga cu el,apoi el chiar ii spusese la multi ani de ziua ei,inainte sa plece.Ea s'a bucurat tare mult.

Apoi,a fost o excursie.Ea a ras atat de mult cu el si cu prietenii lui si era chiar funny,si nu a lasat'o sa iasa noaptea in frig la -3 grade pe motiv ca..

"O sa racesti categoric!NU te duci."

Tot atunci,s'a comportat frumos cu ea pentru prima oara,chiar a ajutat'o.Ea,atunci nu s'a mai abtinut si ia spus:

"Daca m'ai ajutat si ai fost primu care mai ajutat,inseamna ca tii la mine!!"

Baiatul atunci si'a indreptat atentia spre altceva,apoi s'a uitat in ochii ei si i'a zis:

"NU,nu tin deloc la tine."

Ea l'a crezut si n'a mai vrut sa se gandeasca la asta deloc.Poate ca se inselase pana la urma si si'a vazut de treaba.Desi uneori cand il vedea,i se parea extrem de dragut.Ii zicea asta si prietenei ei,Gugu,care aproba,dar ii zicea ei ca era prea micut de inaltime.Prea salb.Iar eu radeam.

In ziua aia el statea cu un fost prieten de al ei.A fost prima data cand a venit la ea acasa,ca sa'i dea 200 de mii si au vazut..METEOR MAN..si au ras ca zbura la un metru de pamant.Apoi sa dus dupa Montain Dew,din camera ei,in sufragerie.Iar ea s'a dus dupa el,si s'a oprit in fata lui,foarte aproape de el.A vrut sa plece iar ea la lasat.A intrebat'o daca stie melodia She's like Heroin,si a pus'o sa o asculte.Cand au plecat,o fredona pe scara.Doua zile mai tarziu,au venit toti 3 in timpul meditatiilor ei la mate,si au strigat'o.

Apoi a plecat 3 luni in America.

Toata vara,au vorbit intruna,pe motiv ca el voia sa il ajute in relatia lui cu o foarte buna prietena de'a ei.S'au apropiat extrem de mult,iar ea nu a dormit nopti intregi,si s'a silit sa se obisnuiasca cu fusul orar din America.Si a reusit.Vorbeau dupa amiaza la 5 apoi seara de la 8:30/9:00 ,din nou pe la 12:00/1:00 si dimineata de tot la 5:00 pana la 7:00,in fiecare zi,toata vara.

Intr'o seara,i'a zis ca o iubeste.Ea,s'a panicat.Nu stia ce sa'i spuna cum sa ii spuna.I'a zis ca nu poate sa fie adevarat,ca el e cu prietena ei si ca pe ea o iubeste.
In alta seara,la fel,si incepusera sa vorbeasca si despre chestii out of place.Dar intr'o dimineata la ora 05:39 i'a zis din nou fetei ca o iubeste.Ea i'a dat acelas raspuns ca pana atunci,nu putea si nici nu voia.Raspunsul lui a fost:

"Girl,why wont you let me love you??"
"Because i can't.."

In noaptea aceea,ei i s'a parut ciudat ca astepta sa intre pe mess sa vorbeasca.S'a gandit ca e ea ciudata si ca nu e nimic important.Al doilea semn a fost cand plecase un pic de la calculator fara sa ii spuna.Se panicase,si incepuse sa vorbeasca mult si fara sens in fereastra lui.Cand s'a intors el ia spus:

"De ce te panicasei asa ca nu mai vorbeam cu tine?"
Ea nu a stiut ce sa'i raspunda.
"Credeam ca te'ai suparat pe mine."

Mai tarziu,el s'a despartit de prietena ei iar ea se reimpacase cu unul dintre prietenii lui cei mai buni.Au inceput sa iasa dupa ore prin parc.Ea se purta extrem de copilaros,iar ei isi puneau pe fata afise cu gigi becali si o faceau sa rada.La un moment dat,pe strada,a luato de langa prietenu ei,si i'a zis ca:

"Nu cred ca ar fi prea tarziu."In ziua aia,ea ia cerut numarul de telefon fix,i la dat,iar in acea seara a sunat'o.Era singura acasa,si era fericita ca voreste cu el,iar el,i'a zis:

" Sti ca ai cel mai draguts ras pe care l'am auzit vreodata? Grr..."

A venit ziua lui,si s'au dus in mall,la film,iar dupa 2 zile prientenul ei si el au venit la ea acasa in ziua cu balul bobocilor.Ea trebuia sa'i dea cadoul de ziua lui.Un Muffin,pt ca avea insemnatate,de cand el fusese plecat,si ascultau Hey there Delilah vorbind despre muffins.Cand i'a dat muffin-ul el s'a dus in cealalta camera,a venit si ea,si s'a intins langa el in pat.

Doua saptamani mai tarziu se desparti de prietenul ei pentru acest baiat,pe care ajunsese sa'l iubeasca.Au fost impreuna,si erau fericiti si se iubeau.Pana cand ea a facut marea greseala sa'l insele iar el a aflat si totul sa stricat.A ignoarato 3 luni de zile apoi in iunie s'au despartit.

Nici acum nu'si explica de ce l'a inselat.A fost o mare proasta.

Vara sa gandit numai la el.Inca il iubea si il voia inapoi.Da spre sfarsitul verii i se parea totul e pierdut.El plecase in alta tara sa invete fara sa isi fi luat larevedere de la ea.
De 8 septembrie i'a lasat offline.Putin mai tarziu au vorbit,iar pe 15 septembrie s'au impacat.Il iubea enorm si el zicea la fel.Pleca noaptea de acasa ca sa se duca la el,si noptile alea erau cele mai frumoase nopti.Erau atat de fericiti impreuna si aratau atat de frumos impreuna.

Vara a venit,si el a spus ca se va muta din nou aici.Era atat de fericita incat plangea si credea ca este in Rai.Au fost la mare si totul era perfect.un an jumate a fost perfect,plin de fericire si de iubire.In sfarsit ea credea in ceva,ii era fidela si il adora orice ar fi fost.

Totul,pana in prima zi a lui de scoala.17 August.Ziua in care foarte usor a inceput sa se degradeze totul,desi ii zicea ca:

"TE IUBESC,sa tii minte asta!"

Si acum s'a ajuns la asta.Ea nu poate sa creada ca este adevarat.Nu poate fi,au trecut prin atat de multe impreuna..intotdeauna i'a demonstrat ca o iubeste.Si nu putea sa creada,nu stia ce sa faca,nu stia ce sa inteleaga si ce sa intrebe.Credea ca e un vis urat,ca se va trezi si va fi ok.Il iubea enorm si era in stare de soc,nu putea sa creada.

Ii era si prietena foarte buna lui,si asa avea de gand sa fie daca situatia se va inrautati

Era super confuza.Nu stia ce se petrece si o durea enorm.Imens chiar.Si oricum voia sa'l vada si spera la asta.

I'a promis ca il va iubi orice s'ar intampla.Si asa va fi,macar ea sa se tina de promisiune.Dar tot nu putea crede ca el e in stare sa renunte la tot.Chiar si asa,voia sa stie tot adevarul despre sentimentele lui si despre ceea cesi doreste.

Era socata,nu putea realiza ce se petrece.

Acum putin timp.Era Raiul pe pamant.O fericire absoluta.O iubire imensa.Perfecta.Eram cei mai frumosi si geniali si buni.
Si nimeni nu s'a bucurat de toate astea pentru ca numai NOI ne puteam bucura.
Doar noi..cei mai perfecti..

2 comentarii:

SM.Art spunea...

Povestea e absolut geniala :|.

Honeythief spunea...

multimesc mult:*