marți, 19 mai 2009

Bai Bodo!


Stiu ca intr'o zi,o sa ma detonezi.Pentru ca ma suporti cand beau prea multa cafea devin prea energica si rad incontinuu.Pentru ca te sperie rasul meu de geamuri sterse,noprindu'ma juma de ora,fiindca spunem bancuri de Ronald Mcdonald.

O sa ma omori pentru ca ne luam la cearta serios cand vorbim despre muzica.Mai sa ne luam la bataie.Etalandu'ne cunostintele in materie de trupe si melodii,din genuri diferite.Ca te inrosesti tot de nervi cand iti spun ca asculti emoieli cretine si no-name bands si te iei de mine,ca nu intelegi cu ce ma ajuta rockul vechi si oracaieli ca Sepultura.Dar serios,recunoaste,tu tot asculti Steve Vai!

O sa ma tai in bucati si o sa ma arzi.Pentru ca te tot intreb cu ce oja sa ma dau pe unghii cand vine el.Ce culoare crezi ca o sa-i placa sau cu cate zeci de lotiuni de corp sa ma dau.Si in final,dupa ce te'am stresat cu o saptamana inainte sa vina,cu tema asta,tot ca mine fac.PENTRU CA ASTA E PEDEAPSA TA PT CA AI BAGAT STRAMBE LA EL ANUL TRECUT!HUOOOOOOOOOOO!BLASFEMIO!Asa..

Stiu ca o sa explodezi.Spunandu'mi de 10 ori pe zi ca totul este ok.Ca ma iubeste,ca este cel mai realist,rational om de pe terra,ca e calculat,ca e exact si asa mai departe.Ca eu sunt chiar indurerata si zic de 10 ori ca mie frica si sunt agitata toata ziua detestand pe oricine inafara de el.Apoi ma linistesc instant cand faci misto de mine si imi spui de ce s'a aruncat bomboana de pe bloc...Pentru ca era dementa.Ca iti pierzi timpul cu mine la telefon uneori sa discutam problemele suferinde si existentiale despre Tipa ta si iubi meu.Ca uneori te sun plangand cedand cu totul nervilor dorului si nesigurantei pana cand imi spui ca 2x4=8.Nu stiu ce legatura are asta dar sa sti ca nu o sa ma atraga matematica niciodataaa!!!!Mwhahahaha!
Ca ne ducem rar in Putin din tot si ne asezam la aceeasi masa de pe 9 Februarie,si discutam despre Valul de Putenie si despre fabuloase intamplari.

De fapt,vorbim despre cat de mult ti tu la el si la mine si ca vrei sa fim fericiti ca ne meritam unu pe altu si ca nu ne'ai vedea cu altcineva.

Sau conversatiile stupide cand vreau eu sa fie ca mine.Exemplu...lumanarea din Putin din tot:

C:Iiii uite maaa.Asta e lumanarea din Februarie de atunci de cand am fost cu el?
B:Nu cred.
C:Ba da.Mai mult ca sigur.Era aprinsa.Uite ce consumata e!
B:Dude suntem in Mai.
C:Si?sunt sigura ca lumanarea aia este!
B:Nuuu,nu e lumanarea aia!
C:TACI DIN GURA CA TE TAI!!!
B:Ok...aia e lumanarea dinFebruarie.
C:Perfect!

Sau cand imi explici problemele tale cu tipa la care tii si eu nu's atenta uitandu'ma la Scaunul Ala din Februarie si vars laptele pe masa sa suflu in el.

Pentru toate astea,o sa ma ucizi curand.Si pentru toate datile cand am dat dovada de nebunie,ingrijorare si paranoia.De infantilitate si de cretinitate.Pt fiecare secunda in care te'am stresat si te voi stresa cu vesnicele mele probleme.Ca cred ca ti le'am zis de atatea ori incat le sti pe de rost si imi vei striga 'TE REPETI!'

Ma rog,pana la urma trebuia sa platesti cumva pentru meschinaria de anu trecut.Nu?

Siiii....Super Rac Power Friends Foreveeer!:))

Un comentariu:

AlliCe spunea...

dar steve vai e chiar tare :)