sâmbătă, 29 mai 2010



And if you're feeling lucky
Come and take me home

Auzind acele cuvinte veninoase incepuse sa tremure.Stia ce inseamna,stia,s-a mai intamplat.Incepuse sa tremure in mod involuntar,luptandu-se cu ea insasi sa nu planga.Apoi,o alta ploaie de cuvinte rautacioase.Il fixa cu privirea.Din nou,alte cuvinte menite sa doara.

Intelesese esentialul.Incet,el pleca,cu gandul,cu sufletul.Se repetase dintotdeauna si se gandea,cat va mai rezista ea daca s-ar intampla inca odata.Pentru ca niciodata nu a contat cat de mult il iubea ea,el intotdeauna gasea motive..
Nu a vrut nimic mai mult decat putin din atentia lui,asa cum i-o mai accordase si o facuse fericita,chiar si cand erau prietenii lui de fata.Acum..nici asta nu mai voia...

Iar ea,ea isi dorea sa fie alta persoana.Sa fie cineva pe placul lui,sa fie multumit si sa nu existe spusele lui : m-am plictisit,nu vreau sa ma port frumos,nu mai vin cu tine la petreceri,sau daca nuti convine pleaca..

Daca nu-ti convine..pleaca!

Vreau doar sa fiu fericita cum eram inainte..cand totul era echilibrat si nu aveam de ce sa ne suparam..Vreau doar sa fim fericiti,amandoi..nu doar tu,nu doar eu,ci doar NOI.


Iar acum...sunt printre cele mai nefericite persoane...

"Sa stii ca dupa 3 ani ma plictisesc de acelas lucru"


Sper ca stii foarte bine ce ai spus.Sper ca iti dai seama ce impact au avut spusele tale asupra mea.Sper ca sti,pt ca eu nu mai pot.Ma indeprtezi de tine cu buna stiinta si chiar pare ca asta vrei...

Felicitari,presupun ca te simti perfect acum...
Si eu eram fericita candva...


Dar nu mai vrei.

I watch you kill
You always have
You always will

I keep waiting... and I wait...
Won't somebody...save me...
IF you feel love..

Niciun comentariu: