luni, 6 iulie 2009

Amalgam.


Chiar era obisnuita cu asta.Dar probabil ca asta era pretul ce trebuie inca platit.Oricum,multe dintre lucrurile ce tocmai le auzise o deranjau.Si programul.Mai ales programul.I se parea total aiurea...

De dimineata,in mintea ei totul se derula altfel.L'ar fi vazut si ar fi sarit pe el de fericire.L'ar fi sarutat si alte chestii iubitoare.Asta voia.Unele atitudini strica totul.

Nu era ea plangacioasa de loc si chiar se obisnuise,dar uneori chiar nu'i placea excesul.S'a enervat si de nervi chiar ii venea sa planga.Dar s'a abtinut,asa ca ii tremurau mainile.

Bineinteles,era un amalgam.Era atat de fericita ca statea cu el in sfarsit,impreuna,dar atat de enervata de unele lucruri pe care le zicea.Apoi a aflat ca o mintise in legatura cu vara trecuta.De ce trebuia sa minta?Si de ce trebuie sa uite o zi petrecuta impreuna?Se enerva gandindu'se la asta.

Totusi,il voia inapoi.Si nu trecuse decat o ora jumate.Iar parfumul lui pe care l'a schimbat era peste tot.Se gandea ca a fost doar un moment,si ca daca va veni inapoi o sa fie si mai frumos..Ca doar tot el era si tot numai pe el il iubea...

Dar acum se simtea atat de aiurea si adancita in cuvintele lui,incercand sa'si dea seama ce gluma morbida mai este si asta,sau nu.

Singurul lucru pe care lui nu il arata atat de des,este increderea pe care o are in el.Ii era frica,si incerca sa o ascunda pe unde putea.Chiar avea foarte mare incredere in el.Foarte mare!Din motive pe care nici ea nu le stia,sau nu voia sa le recunoasca,considera ca e mai bine sa nu'i arate atat de des,desi increderea ei ajungea la cote maxime.

Si il iubea foarte mult...Dar si asta probabil ca e subinteles.

Niciun comentariu: