luni, 8 iunie 2009

N'ai viata.


Stiu ca incepe sa te deranjeze.Si te gandesti destul de des.Apoi imi spui mie.Diferenta e ca eu..pot sa trezesc persoane din morti,apoi s ale culc la loc.La tine nu e asa.La tine niciodata nu a adormit.Si gasesti orice ocazie sa'mi spui minunatiile tale de ganduri plus acea fraza adaos de cacat vandut la tava,sau pe bat,pentru ca niciodata nu te'ai schimbat si ai da in cap tuturor.
Numai ca nu mai poti acum.Nu mie.Esti la mana mea.Te bazezi pe ce spun eu.Tu habar nu ai de multe.Intotdeauna ai fost invidioasa.Ai gasit in mine ceva ce tu nu aveai,si cum instinctele si modul meu de a fi nu s'au impregnat in tine,ai inceput sa mustesti.
Tu nu sti decat minciuna.Orice ai spune oricand.Si chiar imi doresc sa nu te fi avut ca prietena.Iar,tu,draga mea,nu ai insemnat niciodata pentru mine cat am insemnat eu pentru tine.Pt ca tu esti o prefacuta.

Esti o fraiera.Acum e prea tarziu.Nu o sa poti sa inveti niciodata sa fi sincera,sa nu mai minti oamenii cu nerusinare,sa nu mai joci teatru.Nu o sa inveti niciodata ca nu poti sa iei ceva ce nu ti se cuvine,pe orice plan ar fi.Si nu poti pur si simplu sa calci in picioare suflete.Nu poti!!Pentru ca tu,fetito,ti'ai cladit o viata pe minciuni,prefacatorii,scuze patetice,pe furt,pe barfe si pe bagatul strambelor.Tu nu sti ce'i aia sinceritate,nici acum,dupa 3 ani.Acum,vrei din nou sa minti...


Mi'ar fi rusine daca as fi in locul tau,fetito.Inceteaza,ca ma calci pe nervi.Si crede'ma,am invatat de la cei mai buni sa fac rau:).

2 comentarii:

a.m spunea...

ce-a mai facut/zis?:))

Unknown spunea...

"Am invatat de la cei mai buni" - mersi :D :))