joi, 9 aprilie 2009

Sentiment de cacat.


Ajungi sa nu sti de tine din cauza unui sentiment.Si ce'i?Vrei sa stii ce e cu sentimentu ala?Vrei sa sti ce'i cu iubirea?

Ca zici ca ti'a pus dumnezeu mana in cap ca tia dat pe unu care'i bun.Si zici ca il iubesti ca nu te vezi fara el si ce sa spun faci totu pentru el,pentru ca esti fata,pentru ca esti proasta,pentru ca esti manipulata.Dar nu tarziu iti dai seama ca iubirea asta nu'i cum ai crezut.Ca este o cursa continua despre:pe cine doare in cur mai tare.Care e mai puternic.Care e mai acid.

Iti dai seama ca tot sentimentu asta e despre cat de mari ai tatele si daca nu le ai tre sa suporti de la el replici misogine gen ''ce barbat ar vrea una fara tate'' si esti obligata sa te complaci pentru ca nu poti face altceva mai bun,daca iti spune asta tocmai omul pe care il iubesti.

Si cica esti dragutsa cand te enervezi,si face asta des.Si nu te deranjeaza,dar apoi se plange tot el ca de ce devii paranoica.STII,E CAUZA SI EFECT!

Dupaia,ca tot te'a facut mata fata ca sa fi proasta tuturor,zici,il iubesc muuult,si il adooor,si hai sa-i faci o surpriza,sa-l faci fericit,ca voia sa te vada,si recurgi la inimaginabil,dandu'le somnifere parintilor tai,ca sa nu auda usa,si te duci si faci dus si descui usa,apoi suni,sa'i spui.Si nu primesti nimic mai mult decat un busy tone sec.

Apoi alt buzy tone,si un altu,si la nesfarsit,si nici un raspuns la sms.Ca despre asta e iubirea si despre chinurile epilarii inutile pe care orice fata le suporta de dragul partenerului.

Ca tu ca fata ce esti iubita,esti oricum printre ultimele lucruri care conteaza ca,nu esti in nici un caz mai presus de prietenii lui si esti lasata ultima.Ca esti sursa de placere la plictiseala.

Ca primesti un alt busy tone si daca iti raspunde intrun final vezi ca e mult prea optimist si superficial.In mintea lui acolo,totu e ok,nici o problema,NU?!!

Si nu zici nimic,ca tot il iubesti,si cand suferi,sti doar tu,pentru ca taci,taci si iar taci.Ca vina ta e ca esti o fata stabila care iubeste.Si poate ca s'ar potoli daca i'ai trimite un colet cu inima ta scoasa.Poate ca si'ar da si el seama.

Si dupaia te intrebi cat mai rezisti.Si iti dai seama ca muult.Foarte mult.Si n'ai ce face.Nu vrei sa faci ceva,pentru ca VREI sa ramai cu el.

Si ca sa ii mai ierti din rautati.Iti asezi capul pe perna inainte de culcare cu ochii in lacrimi si iti spui ca nu a vrut.Ca te iubeste oricum.Si il iubesti si tu,infinit.Apoi stingi lumina si te iei cu mainile de burta inclestand'o si iti schimonosesti fata de plans,simtint durere in piept.


DESPRE ASTA E IUBIREA!


*si nu tot ce am scris se aplica la mine.

Un comentariu:

Oana spunea...

adevarat! pentru ca atunci cand esti indragostit devii un om prost, nu-ti mai dai seama de nimic. mergi pe principiu ca daca iubesti trebuie automat sa si suferi. si suporti. suporti multe pentru ca esti prea indragostita ca sa-ti dai seama de fapt ca el nu e asa cum il vezi, si de oarba ce esti incepi sa te certi si cu prietenii, care de fapt incearca sa-ti deschida ochii, dar tu ii vezi ca pe niste inamici care incearca sa te desparta de EL.
pf, so set : heartless. mode : ON !